Napísali o nás: Opravte to, pokiaľ to ide

Veľa ľudí už pri nákupe počíta s tým, že elektronika sotva prečká dvojročnú záruku. Keď doslúži, vymeníme ju skrátka za novú, čo nešetrí peňaženku ani prírodu. Preto sa čoraz viac presadzuje trend opraviteľnosti, ktorý podporuje aj európska legislatíva. Trh s použitou technikou, ktorá dostáva opravou druhý život, aj v Česku len kvitne.

Rozhovor poskytol denníku Právo vedúci predaja Jakub Vokáč a riaditeľka Ivana Pevná.


Máme obrovskú radosť, že si s nami môžete prečítať rozhovor, ktorý vyšiel v denníku Právo. Naša spoločnosť inComputer dokazuje, že dať šancu repasovanému tovaru je nielen cenovo výhodné, ale aj ekologické. Najmä mladšia generácia zákazníkov, ktorí sú zvyknutí na kvalitu, kladie dôraz na ochranu životného prostredia.

Repas? Jedine od nás!

Firmy na západe, predovšetkým z Nemecka, ale aj Veľkej Británie, pravidelne obmieňajú kancelársku techniku po ukončení lízingu alebo zmene dodávateľa. A práve od nich spoločnosť inComputer techniku odkupuje a vracia do obehu.

Spoločnosť inComputer prístroje najprv otestuje a vymení, čo je potrebné za nové. Potom sa prístroje opäť testujú a kontrolujú. Zákazník má tak istotu, že kupuje kvalitný výrobok. Naša spoločnosť navyše ponúka, v rámci nadštandardných balíčkov, možnosť prikúpiť si službu Záruka okamžitej výmeny. Táto služba zaručí, že chybný produkt vymeníme za nový alebo opravíme existujúci do 48 hodín (často aj na počkanie).

Celý rozhovor nájdete na www.novinky.cz

Naša ponuka je široká, ponúkame repasované notebooky, tablety, stolné počítače, telefóny, LCD monitory ale aj príslušenstvo špičkovej kvality zo skvelej ceny. Prihláste sa k nášmu newsletteru a môžete mať ponuku ešte výhodnejšie.